Προϊόντα

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το το βράδυ 2 λεπτά πριν το Bio-peeling Ultra Active.Με βαμβάκι εμποτισμένο με λοσιόν Pre Treatment απλώνετε ταμποναριστά σε ολόκληρο το πρόσωπο. Περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως η λοσιον. Πηγαίνετε στο βήμα 2.

Bio-Peeling Ultra Active:

Τρόπος χρήσης: Απλώστε το βράδυ τέσσερις πινελιές Bio-Peeling Ultra Active στο πρόσωπο (μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα) και κάντε  μασάζ για ένα λεπτό με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τα ρουθούνια. Στις πρώτες 5 εφαρμογές συνιστάται να ξεπλένετε μετά από 2/3 λεπτά. Για τις επόμενες εφαρμογές, μπορείτε να αποφύγετε το ξέπλυμα. Πλύνε τα χέρια σου. Πηγαίνετε στο βήμα 3.

Κρέμα Ultra Regenerating:

Τρόπος χρήσης: Το βράδυ εφαρμόστε τέσσερις πινελιές από την εξαιρετικά αναζωογονητική κρέμα, μετά το Bio-Peeling Ultra Active, στο μέτωπο, το πηγούνι και τα μάγουλα και κάντε μασάζ για 2 λεπτά με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τα ρουθούνια.

Ultra Moisturizing Cream:

Τρόπος χρήσης: Το πρωί εφαρμόστε τέσσερις πινελιές από την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο (μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα) και κάντε μασάζ για ένα λεπτό με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω.

Το προϊόν είναι φυσικό & χωρίς ελέγχους σε ζώα! Η Dr.Taffi χρησιμοποιεί  βότανα και φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, που προέρχονται κυρίως από βιολογικές καλλιέργιες της περιοχής Upper Maremma της Τοσκάνης. Τα βότανα και  οι πρώτες ύλες, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

ΦΑΣΗ 1: Pre-treatment Lotion 125 ml

ΦΑΣΗ 2: Bio-peeling Ultra Active 30 ml

ΦΑΣΗ 3: Ultra Regenerating Cream 30 ml

ΦΑΣΗ 4: Ultra Moisturizing Cream 30 ml

Βάρος 0.25 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…