ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Διδάκτωρ Ιατρικής – Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νάπολης Federico ‖ Ιταλίας
Ολιστικός Παθολόγος –Ομοιοπαθητικός – Βελονίστρια
Καθηγήτρια Ωτοβελονισμού G.S.A.T.N.στην Ιταλία
Καθηγήτρια G.S.A.T.N. ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ (Μέλος της FISA -Μέλος της ICMART)
Εκλεγμένο μέλος της G.S.A.T.N. ΕΛΛΑΔΑΣ
Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού
Τέως πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού
Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής διοργάνωσης του παγκόσμιου συνεδρίου MeCAN (World Mediterranian Congress on Auriculare neuromodulation)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αχιλλέως 7-9, Παλαιό Φάληρο Αττική

Τηλ. 2107517837

Κιν. 6937 066638

– ΜΑΓΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ


Γενικός Ιατρός – Ολιστική Φυσική Ιατρική
Παρακολούθησε μαθήματα παθολογοανατομίας στο ΝΙΜΤΣ και Κυτταρολογίας στο Γεν. Πανε- πιστημιακό Νοσοκομείο. Έχει κάνει σεμιναριακούς κύκλους σπουδών σε Γαλλία και Γερμανία με θέματα Φυτοθεραπείας και έχει εκπαιδευτεί στην Ιταλία στην Οξυγονοόζον θεραπεία και στη Μεσοθεραπεία.
Το 2000 κάνει έναρξη του Ιατρείου του και παράλληλα διδάσκει σε γιατρούς, φαρμακοποιούς και βοτανολόγους μαθήματα Φυτοθεραπείας, Γεμμοθεραπείας, Ιριδολογίας σε Ελλάδα και Ιταλία.
Έχει γράψει εκατοντάδες ανακοινώσεις και άρθρα σε εξειδικευμένα περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το 2004 συνέγραψε ένα επιστημονικό εγχειρίδιο “Ανιχνεύοντας την θεραπευτική δύναμη της Γεμμοθεραπείας» εκδόσεις Κυβέλη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Βενιζέλου Ελευθερίου 112, Νέα Σμύρνη, 17122, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλ. 2109338577

– ΣΤΕΛΛΑ ΣΚΥΦΤΗ


Οικογενειακός Ιατρός – Ομοιοπαθητικός
Απόφοιτος της Ιατρική σχολής Iωαννίνων. Στη συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής με εκπαίδευση στο Γ.Ν.Αθηνών, ΛΑΪΚΟ και στο κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ομοιοπαθητική Ιατρική παρακολουθώντας τα διετή μαθήματα της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής από το 2002 έως το 2004.
Ως Γενικός Ιατρός συνεργάστηκε με την Αθηναϊκή Κλινική Αθηνών και την Κεντρική Κλινική Αθηνών από το 2006 έως το 2007. Κατόπιν, διορίστηκε ως Επιμελήτρια Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου Ν. Βοιωτίας μέχρι το 2009, οπότε και κατατάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα ως Γενικός Ιατρός με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου.
Τέλος είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ομοιοπαθητικό Ιατρείο Κεφαλαλγίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Κατέχει το πιστοποιητικό επάρκειας επείγουσας προνοσοκομειακής Ιατρικής του ΕΚΑΒ καθώς και το ΑΤLS (advanced trauma life support for doctors).
Έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα προαγωγής ψυχικής υγείας «εκπαίδευση εκπαδευτών» και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «εκπαίδευση στην απόκτηση ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων» στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Aιγινήτειο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πλατεία Βάσως Κατράκη 6, Γλυφάδα 16675

Τηλ. 2108982659