Προϊόντα

  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, τα χείλη και την περιοχή των ματιών!
  • Το Hyaluronic Acid της Dr.Taffi Ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και αναδομεί την επιδερμίδα! Προσφέρει ενυδάτωση της επιδερμίδας!
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “μεμονομένη τοπική χρήση” ή για να βελτιώσει την απόδοση άλλων κρεμών!
  • Ιδανικό για επιδερμίδες με βαθιές ρυτίδες!
  •  Ιδανικό για χρήση σε θαμπές και κουρασμένες επιδερμίδες!
  • Προσφέρει ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντας την λεία και απαλή!

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το καθημερινά στο πρόσωπο και το λαιμό, μία ή δύο φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας, πριν τοποθετήσετε την ενυδατική κρέμα σας.

Το προϊόν είναι φυσικό & χωρίς ελέγχους σε ζώα! Η Dr.Taffi χρησιμοποιεί  βότανα και φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, που προέρχονται κυρίως από βιολογικές καλλιέργιες της περιοχής Upper Maremma της Τοσκάνης. Τα βότανα και οι πρώτες ύλες, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

Το Pure hyaluronic acid  είναι ένα εξαιρετικό εντατικό συμπύκνωμα για το πρόσωπο και το λαιμό Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, διεγείρει την αναζωογόνηση του δέρματος και παρέχει πολύτιμη ενυδάτωση.Το προϊόν έχει σαν βάση ένα μίγμα από τρία είδη Υαλουρονικού Οξέος, με διαφορετικό μοριακό βάρος, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, που βελτιώνει την ελαστικότητά του και ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες  και  απαλύνει και ομαλοποιεί τις ρυτίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “μεμονομένη τοπική χρήση” ή για να βελτιώσει την απόδοση άλλων κρεμών.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε το στο πρόσωπο και το λαιμό, μία ή δύο φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας, πριν τοποθετήσετε την ενυδατική κρέμα σας. Συνιστούμε να βελτιώσετε το αποτέλεσμα με τη χρήση του σε συνδυασμό με την Hyaluronic Acid Food Deep Youth Formula.

Συστατικα: νερο, sodium hyaluronate, hydroxyethylcellulose, βενζοικο νατριο, βενζυλικη αλκοολη, υαλουρονικο νατριο, γαλακτικο οξυ.

Βάρος 0.25 kg