Το φαρμακείο είναι το πρώτο μέρος που θα πάει κάποιος όταν δεν αισθάνεται καλά και είναι το μέρος που θα πάει για μία πρώτη συμβουλή υγείας. Επίσης ο φαρμακοποιός είναι ο επιστήμονας που εμπιστεύονται όλοι και η γνώμη του είναι σημαντική για τους περισσότερους από εμάς.

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα του φαρμακοποιού έχει γίνει πολύ δύσκολη. Δεν είναι μόνο ότι τα ποσοστά κέρδους των φαρμάκων έχουν πέσει κατακόρυφα, αλλά ο φαρμακοποιός καλείται να μας δώσει φάρμακα, που πρέπει να πληρώσει αμέσως αφού τα αγοράσει, ενώ γνωρίζει πως θα τα πληρωθεί πολλούς μήνες αργότερα από τους κρατικούς οργανισμούς. Πολλές φορές μάλιστα ο φαρμακοποιός είναι αυτός που θα δώσει φάρμακα με πίστωση σε ηλικιωμένους, τα οποία δεν έχουν να πληρώσουν, παρά μόνο όταν πληρωθούν από τη σύνταξή τους.

Εκτός από τα παραπάνω, το γειτονικό φαρμακείο πρέπει συγχρόνως να ανταγωνιστεί με τα τεράστια φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία έχουν την δυνατότητα λόγω μεγέθους και κατανάλωσης, να αγοράζουν τεράστιες ποσότητες εμπορεύματος και κατ’ επέκταση να παίρνουν μεγάλες εκπτώσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εμπορευόνται βιταμίνες και καλλυντικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Είναι μάλιστα γεγονός πως αν ένα φαρμακείο προσφέρει μια δημοφιλή μάρκα βιταμίνης C σε ένα πελάτη με 20% έκπτωση και ο ίδιος πελάτης σε μερικές μέρες δει την ίδια βιταμίνη σε διαφήμιση στο Facebook με 40% έκπτωση, σίγουρα την επόμενη αγορά του, είναι πολύ πιθανόν να την πραγματοποιήσει από το κατάστημα με το καλύτερο δυνατό όφελος για τον ίδιο. Τέλος να πούμε πως οι φόροι και τα λειτουργικά έξοδα έχουν ανέβει κατακόρυφα και αυτό έχει ως συνέπεια να κλείνουν πολλά γειτονικά φαρμακεία το ένα μετά το άλλο.

Η Natural Vitamins είναι μια ελληνική εταιρεία με συμπληρώματα διατροφής. Είναι η εταιρεία με τις πιο αγνές, φυσικές και αποτελεσματικές φόρμουλες βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία μας είναι να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να επιλέξει ένα καλό προϊόν και όχι να πουλήσουμε μια βιταμίνη εάν γνωρίζουμε ότι είναι αδύναμη και δεν πρόκειται να τον βοηθήσει. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε βιταμίνες και συμπληρώματα που γνωρίζουμε ότι περιέχουν συντηρητικά και πρόσθετα συστατικά, τα οποία είναι επιβλαβή για τον οργανισμό. Αυτές οι τακτικές θα μας επέτρεπαν να έχουμε πολύ περισσότερα κέρδη, αλλά μακροπρόθεσμα θα χάναμε την εμπιστοσύνη τόσο του καταναλωτή όσο και του φαρμακοποιού.

Η Natural Vitamins χρησιμοποιεί τα καλύτερα, τα πιο φυσικά και τα πιο αγνά συστατικά που υπάρχουν. Αυτό μπορεί να αυξήσει λίγο το κόστος, αλλά πιστεύουμε ότι αν ο καταναλωτής δοκιμάσει το καλύτερο και δει ο ίδιος τη διαφορά, θα επιστρέψει στο φαρμακείο για να αγοράσει ξανά το προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο επωφελείται και ο καταναλωτής και ο φαρμακοποιός, όπως και εμείς ως εταιρεία. Πιστεύουμε πως στις εποχές που ζούμε, πρέπει να βρούμε τρόπους να είμαστε όλοι νικητές αν θέλουμε να πετύχουμε μακροπρόθεσμα.

Η Natural Vitamins λοιπόν, είναι μια εταιρεία που προσπαθεί να βοηθήσει τον φαρμακοποιό αλλά να προσφέρει και στον καταναλωτή ό,τι καλύτερο, σε προσιτή τιμή με μεγάλες εκπτώσεις και παράλληλα να δημιουργήσει μια εκπτωτική πολιτική που βοηθά τον φαρμακοποιό να κάνει τη δουλειά του λίγο πιο εύκολη και επικερδής.

Δεν το λέμε εμείς, το λένε όλοι οι φαρμακοποιοί που συνεργάζονται μαζί μας.

 
 
 
 
 

Καλέστε μας και ζητήστε μας να σας μιλήσουμε για το πιο καινοτόμο πρόγραμμα της αγοράς, ειδικά φτιαγμένο για μικρά και μεσαία φαρμακεία. Ρωτήστε μας να σας πούμε για το Natural Vitamins Prime. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς.

Καλέστε μας στο: 2109650594 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Natural Vitamins Prime.