Προϊόντα

  • Ιδανικό για καθημερινή χρήση καθαρισμού χεριών, προσώπου και σώματος!
  • Ιδανικό για θεραπεία “απολέπισης και λάμψης”!
  • Εμπλουτισμένο με γλυκολικό οξύ, δημιουργεί μια μορφή απολέπισης, που δεν λειαίνει την επιδερμίδα αλλά αυξάνει την κυτταρική κίνηση, με αποτέλεσμα τον αποχρωματισμό των κηλίδων (πανάδων)!
  • Δίνει βαθιά λάμψη στην επιδερμίδα!

Τρόπος χρήσης: Eφαρμόστε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως προιόν καθημερινής χρήσης καθαρισμού, πριν από όποια θεραπεία ενυδάτωσης περιέχει γλυκολικό οξύ.

Το προϊόν είναι φυσικό & χωρίς ελέγχους σε ζώα! Η Dr.Taffi χρησιμοποιεί  βότανα και φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, που προέρχονται κυρίως από βιολογικές καλλιέργιες της περιοχής Upper Maremma της Τοσκάνης. Τα βότανα και οι πρώτες ύλες, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση καθαρισμού χεριών, προσώπου και σώματος. Ιδανικό για θεραπεία “απολέπισης και λάμψης”.

Πώς να χρησιμοποιήσετε: Eφαρμόστε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αποφύγετε το περίγραμμα των ματιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  ως προιόν καθημερινής χρήσης καθαρισμού ή πριν από όποια  θεραπεία “Συστήματος γλυκολικού οξέος” και άλλων προιόντων που περιέχουν γλυκολικό οξύ.

Βάρος 0.25 kg