Προϊόντα

  • Ιδανικός καθαρισμός προσώπου για καθημερινή χρήση, για την εξάλειψη όλων των ακαθαρσιών του δέρματος από το πρόσωπό σας!
  • Εμπλουτισμένη με με φρούτα και γλυκολικά οξέα , καθαρίζει βαθιά ώστε να εφαρμοστεί με ασφάλεια η ενυδατική κρέμα, για μια σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία στην ανανέωση του δέρματος.
  • Βοηθάει στην άμεση & βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και αφήνει πραγματικά μία πολύ απαλή αίσθηση στο δέρμα!
  • Βοηθάει γιατί χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, τόνωση, λάμψη!

Πώς να χρησιμοποιήσετε: Χρησιμοποιείστε την λοσιόν καθημερινά το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα. Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό και μην το ξεπλύνετε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και μόνο ως toner γιατί βοηθάει στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος.

Το προϊόν είναι φυσικό & χωρίς ελέγχους σε ζώα! Η Dr.Taffi χρησιμοποιεί  βότανα και φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, που προέρχονται κυρίως από βιολογικές καλλιέργιες της περιοχής Upper Maremma της Τοσκάνης. Τα βότανα και  οι πρώτες ύλες, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

Πρόκειται για μία τονωτική λοσιον με οξέα φρούτων,  pH 3,5 , ιδανικό για καθημερινή χρήση για την εξάλειψη όλων των ακαθαρσιών του δέρματος από το πρόσωπό σας. Μια αποκλειστική λοσιόν  με φρούτα και γλυκολικά οξέα που καθαρίζει βαθιά και οξινίζει το δέρμα βοηθώντας το να λαμβάνει με ασφάλεια την εφαρμογή κρέμας για μια σωστή και ολοκληρωμένη θεραπεία στην ανανέωση του δέρματος.

Συστατικα: νερο, γλυκοζη, γλυκερινη, χυμος λεμονιου, εκχυλισμα απο μανγκο, εκχυλισμα πασιφλωρας, γαλακτικο οξυ, κιτρικο οξυ, βενζοιικο νατριο,υαλουρονικο νατριο, βενζυλικη αλκοολη.

Βάρος 0.25 kg