Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας πήρατε τηλέφωνο ή μας στείλατε email για να μας ευχαριστήσετε για την αξιολόγηση βιταμινών που παρέχει η εταιρεία μας Natural Vitamins εντελώς δωρεάν στους πελάτες επιλεγμένων φαρμακείων και βιολογικών καταστημάτων. Επειδή καταλαβαίνουμε πως μερικοί από εσάς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι και 2-3 ώρες στην ουρά για να σας παρέχουμε την μέτρηση, θέλουμε να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για την αξιολόγηση στην σελίδα αυτή και να δημιουργήσουμε μια σελίδα που θα σας δίνει πληροφορίες για το που και πότε θα γίνουν οι επόμενες αξιολογήσεις, ώστε να αποφασίσετε καλύτερα σε ποια σημεία θα έρθετε.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ:

Κατά την επίσκεψή σας στο φαρμακείο που μας φιλοξενεί, θα σας υποδεχτεί η αντιπρόσωπός μας, η οποία θα σας δώσει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το ιστορικό σας. Η διαδικασία είναι σύντομη και δεν απαιτείται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται με σκοπό να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε από τι παθήσεις ή προβλήματα υγείας υποφέρετε και το πως μπορούμε να βρούμε ένα συμπλήρωμα διατροφής με την συμβουλή του φαρμακοποιού, που να ταιριάζει ειδικά στη δική σας περίπτωση.

Το ερωτηματολόγιο μπορεί να είναι και ανώνυμο. Θα συμπληρώσετε την ηλικία και το βάρος σας, αν καπνίζετε ή όχι και το πόσο συχνά ασκείστε. Θα κυκλώσετε επίσης τις παθήσεις που είχατε στο παρελθόν ή έχετε ακόμη όπως: ζάχαρο, έμφραγμα, εγκεφαλικό, πίεση, χοληστερίνη, τρυγλυκερίδια, καρκίνο, άνοια ή Alzheimer. Άλλες παθήσεις που υπάρχουν στο ερωτηματολόγιο και μας ενδιαφέρουν για την αξιολόγηση είναι: ο θυροειδής, το άσθμα, τα αρθριτικά, τα προβλήματα πέψης, οι αϋπνίες, το στρες, οι αλλεργίες, η υπερβολική κούραση, οι ημικρανίες, η τριχόπτωση και οι κράμπες. Θα μας ενδιέφερε επίσης να μας πληροφόρησετε για φάρμακα τα οποία παίρνετε αυτή τη περίοδο.

Μετά τις πληροφορίες που θα μας δώσετε σχετικά με το ιστορικό σας θα γίνει μία αξιολόγηση μαζί με τον φαρμακοποιό για το ποιο συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα την πάθησή σας. Στο σημείο αυτό και για την επαλήθευση της αξιολόγησης θα σας υποβάλουμε και σε ένα τεστ έλλειψης βιταμινών με ένα ειδικό μηχάνημα. Το μηχάνημα αυτό βασίζεται σε μία νέα τεχνολογία και μας υποδυκνύει χώρις τσίμπημα ή λήψη αίματος την έλλειψη βιταμινών και μετάλλων.

Για να προγραμματίσετε κι εσείς ένα τέτοιο EVENT στο φαρμακείο σας, καλέστε μας στο 210-9650594 ή στείλτε μας email στο sales@naturalvitamins.gr

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.