Έρευνα έδειξε ότι οι διαβητικοί ηλικίας κάτω των 50 ετών έχουν επτά φορές υψηλότερο κίνδυνο να  χάσουν την ζωή από καρδιακή προσβολή σε σχέση με μη-διαβητικούς.

Η έρευνα που έλαβε χώρα στην Δανία και διήρκησε μια δεκαετία, εξέτασε τα ιατρικά στοιχεία όλων των Δανών χωρίζοντας τους σε δύο ομάδες. Στην μία ομάδα βρίσκονταν άνθρωποι ηλικίας  1-35 χρονών που εξετάσθηκαν το 2000-2009, ενώ στην δεύτερη ομάδα βρίσκονταν άνθρωποι ηλικίας 36-49,που εξετάσθηκαν το 2007-2009. Από τους 14.000 θανάτους το 5% ήταν διαβητικοί, με τους 500 να έχουν διαβήτη τύπου 1 και οι 200 διαβήτη τύπου 2.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι με διαβήτη τύπου 2 είχαν πέντε φορές υψηλότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εκείνοι με διαβήτη τύπου 1 δώδεκα φορές. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι  οι διαβητικοί στο σύνολο τους είχαν οκτώ φορές υψηλότερο κίνδυνο  να χάσουν την ζωή τους από οποιαδήποτε πάθηση της καρδιάς.

Για τον  Δρ. James W. Catanese επικεφαλή καρδιολόγο του νοσοκομείου στο Northern Westchester της Νέας Υόρκης, δεν ήταν έκπληξη το γεγονός του υψηλού κινδύνου σε περιπτώσεις διαβήτη, αλλά η μεγάλη διαφορά του κινδύνου ανάμεσα σε διαβητικούς και μη.

(Life Extension Magazine, February ,2018)

Η Natural Vitamins βρήκε την λύση στο πρόβλημα. Το Glucose είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σύμφωνα με έρευνες, τα συστατικά που περιέχει βοηθούν αποτελεσματικά:

  • Στη ρύθμιση του σακχάρου
  • Στη μείωση του αυξημένου σακχάρου
  • Στην καταπολέμηση της αντίστασης του οργανισμού στην ινσουλίνη
  • Στην μείωση της υπεργλυκαιμίας
  • Στη μείωση της χοληστερίνης

Ξεχωρίζει γιατί είναι η μόνη φόρμουλα για το σακχαρώδη διαβήτη που περιέχει  20 συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα και βότανα) σε υψηλές δοσολογίες και στο σωστό συνδυασμό μεταξύ τους.