Προϊόντα

Ιδανικό για:

  • Καλύτερη διάσπαση της τροφής!
  • Τα φουσκώματα μετά το γεύμα!
  • Δυσανεξία στη λακτόζη του γάλακτος και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων!
  • Πεπτικές ανωμαλίες ή αν υπάρχει αίσθηση «πληρότητας» μετά τα γεύματα!
  • Καλύτερη διάσπαση των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπιδίων!
  • Την καλύτερη γενική υγεία του πεπτικού συστήματος!

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει τις 18 πιο βασικές κατηγορίες πεπτικών ενζύμων που είναι απαραίτητα για τη σωστή πέψη. Τα ένζυμα αυτά βοηθούν στη σωστή πέψη των πρωτεϊνών, της γλουτένης, των υδατανθράκων, του λίπους, των τροφών, των φυτικών ινών, των σακχάρων, των πικάντικων φαγητών και των γαλακτοκομικών.

Ημερήσια δοσολογία: 1-2 φυτικές κάψουλες μισή ώρα πριν τα γεύματα.

Συσκευασία: 30 και 60 φυτικές κάψουλες μέγιστης απορρόφησης

Γιατί να επιλέξετε το Digestive Relief της Natural Vitamins;

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει τις 18 πιο βασικές κατηγορίες πεπτικών ενζύμων που είναι απαραίτητες για τη σωστή πέψη. Τα ένζυμα αυτά βοηθούν στη σωστή πέψη των πρωτεϊνών, της γλουτένης, των υδατανθράκων, του λίπους, των φυτικών ινών, των σακχάρων, των πικάντικων φαγητών και των γαλακτοκομικών.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 68174 14/09/2016*

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 68174 14/09/2016. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.