Ιδανικό για:

  • Την ενίσχυση της δύναμης των οστών σε κάθε ηλικία!
  • Περιπτώσεις οστεοπενίας ή οστεοπόρωσης, αφού συμβουλευτείτε τον γιατρό σας!
  • Την ενίσχυση των οστών γιατί παρέχει όλα τα μελετημένα θρεπτικά συστατικά!
  • Αθλητές ή άτομα με έντονη σωματική δραστηριότητα!

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει ένα πολύ ισχυρό συνδυασμό από ορθομοριακά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιπριφλαβόνη, βρομελίνη, βόριο και L-Λυσίνη, τα οποία συγκεντρώνονται στις μέγιστες δοσολογίες για να επιφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό σας.

Ημερήσια δοσολογία: 3 ταμπλέτες ημερησίως μαζί με τα γεύματα

Συσκευασία: 45 και 90 καταπινώμενες ταμπλέτες μέγιστης απορρόφησης
Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 2508 13/01/2015*

Γιατί να επιλέξετε συγκεκριμένα το Osteo Formula της Natural Vitamins:

  • Η φόρμουλα αυτή μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, διεγείρει την ανάπτυξη των οστών, αυξάνει την αντοχή και την οστική πυκνότητα των οστών
  • To Osteo Formula διανέμει όλα τα απαραίτητα μέταλλα στα οστά σας
  • Μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης η οστεοπενίας
  • Τα κατάγματα των οστών επουλώνονται δύο φορές πιο γρήγορα, διεγείροντας την ανάπτυξη των οστών
  • Αποτρέπει τα κατάγματα των οστών αυξάνοντας την οστική πυκνότητα

*Τα παραπάνω δεδομένα βασίζονται σε ιατρικές έρευνες

Φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς πόνο στα οστά

Καλύτερη Απορρόφηση: Ισχυρή φόρμουλα που περιλαμβάνει ασβέστιο με βιταμίνη Κ για να κατευθύνει το ασβέστιο στα οστά, όπου και το χρειάζεστε περισσότερο σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος. Βιταμίνη D3 για καλύτερη απορρόφηση, μαγνήσιο και άλλα 9 μέταλλα και ιχνοστοιχεία για ισχυρότερα και πιο υγιή οστά.

Γιατί να επιλέξετε το Osteo Formula της Natural Vitamins;

Ξεχωρίζει γιατί έχει ένα πολύ ισχυρό συνδυασμό από ορθομοριακά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιπριφλαβόνη, βρομελίνη, βόριο, και L-λυσίνη, τα οποία συγκεντρώνονται στις μέγιστες ποσότητες σε μια κάψουλα ώστε να επιφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τον οργανισμό.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 2508 13/1/2015. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.