Προϊόντα

To Collagen Pure Peptide συμβάλλει:

  • στη γενική υγεία του δέρματος!
  • στη καταπολέμηση των επιπτώσεων της φυσικής γήρανσης!
  • στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων!
  • στην αύξηση της ενυδάτωσης και της αίσθησης απαλότητας του δέρματος!
  • στην ελαστικότητα του δέρματος!
  • στη λειτουργία των κυττάρων, των μυών, των χόνδρων και των οστών!

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 10.000mg βόειο κολλαγόνο και κολλαγόνο τύπου 1 και 3, όπου είναι υψίστης σημασίας για την διατήρηση σφριγηλής και νεανικής επιδερμίδας, στην ελαστικότητα των αρθρώσεων, στην ενδυνάμωση των μυών, συνδέσμων και μαλλιών, αλλά και στον μεταβολισμό του λίπους.

Συνιστώµενη δοσολογία: 2 μεζούρες (10 000 mg) κάθε βράδυ, 1 – 2 ώρες πριν ή μετά το φαγητό.

Το Collagen Pure Peptide είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη που αποτελείται από αμινοξέα ή πεπτίδια. Το πόσιμο κολλαγόνο είναι υψίστης σημασία και ωφέλειας στην διατήρηση σφριγηλής και νεανικής επιδερμίδας, στην ελαστικότητα των αρθρώσεων, στην ενδυνάμωση μυών, συνδέσμων και μαλλιών αλλά και στον μεταβολισμό του λίπους.

Περιέχει 10.000mg βόειο κολλαγόνο, που ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
Περιέχει κολλαγόνο τύπου 1 και 3 ενώ είναι υδρολυμένο σε πεπτίδια για καλύτερη απορρόφηση.
Η σκόνη κολλαγόνου είναι 100% φυσική.

Μορφή: 300g.

Γεύση: Χωρίς γεύση.

Συστατικά: Το υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου 1 & 3 περιέχει τα αμινοξέα: L-γλυκίνη, L-προλίνη, L-αλανίνη, L-υδροξυπρολίνη, L-γλουταμινικό οξύ, L-αργινίνη, L-ασπαρτικό οξύ, L- σερίνη, L-λυσίνη, L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-θρεονίνη, L-φαινυλαλανίνη, L-ισολευκίνη, L-υδροξυλυσίνη, L-μεθειονίνη, L-ιστιδίνη, L-τυροσίνη και L-κυστεΐνη.

Non GMO και φυσικά απαλλαγμένο από γλουτένη, σόγια, αυγό, ξηρούς καρπούς, λακτόζη και χωρίς συντηρητικά. 100% φυσική γεύση και χρώμα.

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 96033 13/09/2022. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Κατασκευαστής

Natural Vitamins