Προϊόντα

  • Βοηθάει στην πρόληψη κατά της γήρανσης και στην αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος!
  • Η φροντίδα ημέρας & νύχτας της Dr.Taffi ενισχύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις και βοηθάει στην βαθιά ενυδάτωση!
  • Διορθώνει τις καθημερινές, συσσωρευμένες βλάβες κατά τη διάρκεια της νύχτας!
  • Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και λαμπερή!

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το καθημερινά σε καθαρό δέρμα μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, με ένα γρήγορο και απαλό μασάζ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κρέμα ημέρας  ή νύχτας και μπορείτε να βελτιώσετε τα αποτελέσματά του χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με το Deep Youth Formula Eye-Lip Contour.

Το προϊόν είναι φυσικό & χωρίς ελέγχους σε ζώα! Η Dr.Taffi χρησιμοποιεί  βότανα και φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες, που προέρχονται κυρίως από βιολογικές καλλιέργιες της περιοχής Upper Maremma της Τοσκάνης. Τα βότανα και οι πρώτες ύλες, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το σε καθαρό δέρμα μία ή περισσότερες φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, με ένα γρήγορο και λεπτό μασάζ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κρέμα ημέρας  ή νύχτας και μπορείτε να βελτιώσετε τα αποτελέσματά του χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με το Deep Youth Formula Eye-Lip Contour.

Συστατικα: νερο, κετυλικη αλκοολη, oleyl erucate, caprylic/capric triglyceride, γλυκερινη, βουτυρο καριτε, αιθερια ελαια αργκαν **, sorbitan olivate, cetearyl olivate,φυτικο ελαιο αβοκαντο,υδρογονομενο ελαιολαδο, αιθερια ελαια απο jojoba **, φυσικο ελαιολαδο, υαλουρονικο νατριο, εκχυλισμα απο aloe vera **, εκχυλισμα απο γκαλεγκα **, εκχυλισματα λουλουδιων λυκισκου**, εκχυλισμα  απο τριγωνελλα, εκχυλισμα ρατανιας, αρωμα, ξανθανη, βενζυλικη αλκοολη, βενζοικο νατριο, sodium dehydroacetate, γαλακτικο οξυ. ** 100% βιολογικό προιόν.

Βάρος 0.25 kg