Προϊόντα

Ιδανικό για:

  • Την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!
  • Την απορρόφηση του ασβεστίου!
  • Την καλή μυική λειτουργία!
  • Περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης ή ψυχικής κατάπτωσης!
  • Υγιή δόντια και οστά!
  • Την πρόληψη της άνοιας!
  • Την αύξηση της γονιμότητας των ανδρών!

H λήψη Κ2 ωφελεί:

  • Στην καλύτερη κατανομή του ασβεστείου στα οστά!
  • Στη καλή γενική υγεία των οστών!

Γιατί όμως να προτιμήσουμε την D3 σε συνδυασμό με την Κ2;

Η βιταμίνη D3 είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του ασβεστίου στα οστά. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως του ασβεστίου προς τα οστά, κάποια ποσότητα ασβεστίου προσκολλάται στα τοιχώματα των αρτηριών με αποτέλεσμα να προκαλείται αθηροσκλήρωση και μεταγενέστερα θρομβώσεις.

Η βιταμίνη Κ2 «ξεκολλά» τη ποσότητα ασβεστίου που έχει προσκολληθεί στα τοιχώματα των αρτηριών, με αποτέλεσμα να τις «ξεβουλώνει», να αποτρέπει την αθηροσκλήρωση και να ρυθμίζει τη σωστή πίεση στις αρτηρίες.

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει σωστή αναλογία βιταμίνης D3 και Κ2 στην πιο απορροφήσιμη μορφή της, την ΜΚ7 (φυτικής προέλευσης), σε μασώμενες ταμπλέτες με γεύση κεράσι για πιο γρήγορη απορρόφηση από τον οργανισμό μέσω των σιελογόνων αδένων.

Ημερήσια δοσολογία: 1-3 μασώμενες ταμπλέτες ημερησίως μαζί με τα γεύματα

Συσκευασία: 50 και 90 μασώμενες ταμπλέτες με απαλή γεύση κεράσι

Γιατί να επιλέξετε το D3 K2 της Natural Vitamins;

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 2000 IU D3 και 75μg K2 στην πιο απορροφήσιμη μορφή της Κ2, ΜΚ7 (φυτικής προέλευσης) σε μασώμενες ταμπλέτες με γεύση κεράσι για καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό μέσω των σιαλογόνων αδένων.

Μέχρι τώρα, η δράση της βιταμίνης Κ ταυτιζόταν μόνο με τις ιδιότητες της μορφής Κ1, η οποία χρησιμεύει αποκλειστικά στην πήξη του αίματος. Ωστόσο, τώρα που αρχίζουν και αποκαλύπτονται οι ιδιότητες της Κ2, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ένα σημαντικότατο κομμάτι του παζλ, που πριν έλειπε.

Οι έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη Κ2 ενεργοποιεί μια πρωτεϊνική ορμόνη που ονομάζεται οστεοκαλσίνη, η οποία παράγεται από τους οστεοβλάστες. Με τη σειρά της η οστεοκαλσίνη φαίνεται ότι είναι απαραίτητη, τόσο για να δεσμεύσει το ασβέστιο εντός των οστών, όσο και για να αποτρέψει την εναπόθεση ασβεστίου στις αρτηρίες. Άρα, η Κ2 μας προστατεύει από την παραπανίσια ποσότητα ασβεστίου που παίρνουμε αυξάνοντας τη λήψη D3, καθώς μαζεύει το ασβέστιο από εκεί όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται και το κρατάει μέσα στο οστά, εκεί όπου χρειάζεται.

 

 

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 19280 24/02/2016. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 19280 24/02/2016*