Το φαρμακείο είναι το πρώτο μέρος που θα πάει κάποιος που δεν εσθάνεται καλά.

Το φαρμακείο είναι το πρώτο μέρος που θα πάει κάποιος που δεν αισθάνεται καλά. Το φαρμακείο είναι το μέρος που θα πάει κάποιος όταν θέλει συμβουλή για την υγεία του. Ο φαρμακοποιός είναι ο επιστήμονας που όλοι εμπιστεύονται. Η γνώμη της φαρμακοποιού είναι το δεδομένο για τους πιο πολλούς από εμάς.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την ζωή του φαρμακοποιού πολύ δύσκολη. Δεν είναι μόνο ότι τα ποσοστά στα φάρμακα έχουν πέσει κατακόρυφα. Δεν είναι μόνο ότι ο φαρμακοποιός ναι μεν δίνει τα φάρμακα σε εμάς, αυτός τα πληρώνει όταν τα αγοράζει, αλλά αυτός δεν πληρώνετε για πολλούς μήνες αργότερα. Δεν είναι μόνο ότι πολλές φορές η φαρμακοποιός είναι αυτή που θα δώσει βερεσέ ότι χρειάζεται από φάρμακα η γιαγιά και ο παππούς που δεν έχουν να πληρώσουν μέχρι να πληρωθούν από την σύνταξη τους.

Συγχρόνως το γειτονικό φαρμακείο πρέπει να ανταγωνιστεί με τα τεράστια φαρμακεία και eshops τα οποία έχουν το μέγεθος και την κατανάλωση να αγοράζουν τεράστιες ποσότητες και κατ’ επέκταση να παίρνουν μεγάλες εκπτώσεις και έτσι μπορούν να πουλάνε βιταμίνες και καλλυντικά σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Γιατί μην ξεχνάμε πως αν προσφέρουν μια δημοφιλή μάρκα βιταμίνης C σε ένα πελάτη με 20% έκπτωση, και ο ίδιος πελάτης σε μερικές μέρες δει την  ίδια δημοφιλή μάρκα διαφήμιση στο Facebook με 40% έκπτωση, όταν είναι ώρα να ξαναπάρει την βιταμίνη αυτή, θα την πάρει από εκεί που του προσφέρεται η μεγαλύτερη έκπτωση. Συγχρόνως οι φόροι και τα έξοδα έχουν ανέβει κατακόρυφα, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κλείνουν η είναι έτοιμα να κλείσουν τόσα πολλά γειτονικά φαρμακεία.

Η Natural Vitamins είναι μια Ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων. Είναι η εταιρεία με τις πιο αγνές, φυσικές και αποτελεσματικές βιταμίνες και φόρμουλες συμπληρωμάτων στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία μας είναι πως δεν θα πουλήσουμε μια βιταμίνη αν ξέρουμε πως είναι τόσο αδύναμη που δεν πρόκειται να βοηθήσει τον καταναλωτή. Δεν πρόκειται  να πουλήσουμε βιταμίνες και συμπληρώματα που ξέρουμε πως περιέχουν συντηρητικά και πρόσθετες ουσίες που κάνουν κακό στον οργανισμό.  Αυτές οι τακτικές θα μας επέτρεπαν να βγάζουμε πολύ μεγαλύτερα κέδροι, αλλά μακροπρόθεσμα θα χάναμε την εμπιστοσύνη και του καταναλωτή αλλά και του φαρμακοποιού. Η Natural Vitamins χρησιμοποιεί τα καλύτερα, πιο φυσικά και πιο αγνά συστατικά που υπάρχουν. Αυτό μπορεί να ανεβάζει το κόστος λίγο, αλλά θεωρούμε πως αν ο καταναλωτής δοκιμάσει το καλύτερο και δει διαφορά, θα επιστρέψει στο φαρμακείο να το ξαναπάρει. Με αυτόν τον τρόπο, και ο καταναλωτής είναι κερδισμένος, και ο φαρμακοποιός αλλά και εμείς σαν εταιρεία. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να είμαστε όλοι κερδισμένοι αν θέλουμε να επιτύχουμε μακροπρόθεσμα.

Η Natural Vitamins λοιπόν, είναι η εταιρεία που προσπαθεί να βοηθήσει τον φαρμακοποιό να προσφέρει στον καταναλωτή ότι καλύτερο υπάρχει, σε προσιτή τιμή με μεγάλες εκπτώσεις και να δημιουργήσει μια εκπτωτική πολιτική που βοηθάει τον φαρμακοποιό και κάνει την δουλεία του λίγο πιο εύκολη.

Δεν τα λέμε εμείς, το λένε όλοι οι φαρμακοποιοί που συνεργάζονται μαζί μας! Ακούστε από μόνοι σας:

 

Πάρτε μας τηλέφωνο και ζητήστε να σας πούμε για το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα στην αγορά, ειδικά φτιαγμένο για το μικρό και μεσαίο φαρμακείο. Ζητήστε να σας πούμε για το Natural Vitamins Prime. Είναι το καλύτερο πρόγραμμα στην αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηλεφωνήστε μας στο 210-9650594 για περισσότερες πληροφορίες για το Natural Vitamins Prime πρόγραμμα!